Affiliate programma

Heeft u een website die aansluit bij de producten van Vliegenvangers.nl? Wij bieden u de kans om geld te verdienen met ons affiliate programma.

Hoe werkt het?

Het affiliate programma werkt heel eenvoudig. Door uw website te linken naar onze webwinkel verdient u een provisie wanneer klanten, nadat zij uw website hebben bezocht, een order plaatsen in onze webwinkel. Op basis van het traceren van de orders die gedaan zijn na het bezoeken van uw website, betalen wij u een percentage of vast bedrag voor iedere bevestigde order.

Wat verdient u?

Door publisher te worden, kunt u uw inkomsten aanzienlijk verhogen. Vliegenvangers.nl biedt een aantrekkelijke provisie van 10%, die wordt uitbetaald op basis van de orderwaarde.

Uw voordelen

Gratis registratie voor het affiliate programma.

Sterke toename van uw inkomsten.

Cookietijd van 30 dagen (u ontvangt de provisie wanneer een bezoeker binnen 30 dagen na de click een bestelling plaatst op Vliegenvangers.nl).

Real-time controle van uw inkomsten via onze online statistieken.

Keuze uit verschillende soorten advertentiemateriaal, zoals banners, tekstlinks en productfeeds, om reclame te maken voor Vliegenvangers.nl op uw website.

Ondersteuning door een toegewijd team. Voor uw vragen of verzoeken kunt u contact met ons opnemen via support-nl@affili.net.

Aanmelden

U kunt zich via deze link aanmelden