Fruitvliegjes val
Een effectieve oplossing ter bestrijding van fruitvliegjes (drosophilida Spp). 
Fruitvliegen zijn zeer productieve insecten. Ze leven voor enkele weken en eten en broeden alleen. Wat een leven! (zij het kort..).
Een vrouwtje, eenmaal bevrucht, kan 30 tot 50 eieren per dag leggen gedurende haar hele leven. Totaal ongeveer 500 stuks
 
Deze vliegenval bestrijdt fruitvliegen op een veilige, eenvoudige en niet toxische wijze. Het design is gepatenteerd en de ingrediënten zijn gemaakt conform de eisen van de Amerikaanse FDA t.b.v. goedgekeurde voedingsmiddelen. Er is daarom geen kans op potentieel gevaarlijke ingrediënten. Deze ingrediënten zijn allen non toxisch en de unieke driehoekige vorm garandeert een goede stabiliteit, dus morsen door omvallen is hoogst onwaarschijnlijk.
 
- De val is 30 dagen actief.
- De val is gevuld met een lokvloeistof en kan ca. 1500 vliegjes vangen. 
- De Fruitvliegval kan overal worden geplaatst waar fruitvliegen een probleem zijn. 
- Ook eenvoudig te gebruiken in displays of op toonbanken.
- De val kan heel gemakkelijk worden geactiveerd door de gaten door te prikken (d.m.v. bijgeleverd stokje).
- Afmetingen 10 x 10 x 5 cm (driehoeking).
 
De fruitvlieg is aan te merken als schadelijk omdat ze schimmels, bacteriën en gistcellen verspreiden. De larven leven in het fruit en versnellen het rottingsproces aanzienlijk. De volwassen vliegen verplaatsen zich van fruit naar fruit en dragen hierbij de schimmels en gistcellen over die vervolgens de kans krijgen om een nieuwe bron te koloniseren. De fruitvlieg creëert op deze wijze meer potentiële voedselbronnen voor de larven.

Fruitvliegjes val

  • Vandaag besteld, Morgen in huis!
  • Model: 3099092
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 11,94
  • Excl. BTW: € 9,87