Menu
Menu
Winkelwagen

Blog RSS Feed

alfred 0 5509
Welkom bij een nieuwe blogpost, vandaag richten we ons op een essentieel item dat comfort en rust garandeert - de XXL klamboe 2 persoons van Flystopper. Deze klamboe is niet alleen een praktisch hulpmiddel tegen vervelende insecten, maar het is ook e..
0 1175
Vliegenoverlast is een veelvoorkomend probleem, zowel binnenshuis als buitenshuis. In dit blog delen we vijf effectieve tips om vliegenoverlast tegen te gaan. We sluiten af met de ultieme oplossing: De Flystopper HV16, een innovatieve elektrische vl..
alfred 0 2399
In deze video laat ik je zien hoe je veilig een lamp van een elektrische vliegenvanger kunt vervangen.       Het is belangrijk om regelmatig de UV lamp van een elektrische vliegenvanger te vervangen. De gemiddelde brandduur van standaard UVA lam..
Alfred 0 7299
Vliegen in je huis.. Het is een irritant probleem wat door de warme zomers telkens een groter probleem begint te worden. Vliegen zijn irritant, ze zoemen om je hoofd en laten je vaak niet met rust. Daarnaast besmetten ze je voedsel met ziekte bacteri..
Alfred 0 4524
Vliegen verjagen In het voorjaar zijn ze er weer volop: Vliegen in veel soorten en maten. Natuurlijk hebben vliegen een functie in de natuur, ze zijn bijvoorbeeld heel nuttig om kadavers op te ruimen, maar thuis houden we ze graag buiten de deur. G..
0 5396
Hoe vliegen in huis te bestrijden Het voorjaar komt eraan en met dat ook de vliegenoverlast. Vliegen zijn niet alleen vervelend maar ook onhygiënisch! Zo zitten ze buiten op een hondendrol en vliegen vervolgens zo naar binnen en landen op je broodj..
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 20