Muggenlamp

Een muggenlamp bestelt u snel en gemakkelijk bij Vliegenvangers.nl. 

Muggen kunnen met een normale vliegenlamp worden gevangen. Ze worden aangetrokken door het UV-licht en vervolgens geëlectrocuteerd door het spanningsrooster.

De Mozzie muggenvanger werkt met een gecombineerde aantrekking vam licht, warme en kooldioxide.
Klik op het product hieronder voor alle bijzonderheden en een video van de werking.

Alle muggenlampen worden uit voorraad geleverd. Na ontvangt van uw bestelling en betaling verzenden wij nog dezelfde dag indien u besteld voor 15.00 uur.

 

Weergegeven:
Sorteren op:

Design Vliegenlamp Flystopper AS4

Design vliegenlamp voor thuisDeze design vliegenlamp is een prachtige én discrete oplossing voor het..

€ 89,00 Excl. BTW: € 73,55

Insectenlamp Plus 16 ALU - 16 watt

Budget uitvoering in aluminium.   WerkingDe PLUS ZAP insectenlamp is aan beide zijden open..

€ 79,00 Excl. BTW: € 65,29

Mozzie Muggenlamp

Voor het effectief verminderen en elimineren van bijtende insecten binnenshuis of buitenshuis. De ..

€ 78,99 Excl. BTW: € 65,28


WAT KUN JE DOEN OM MUGGENOVERLAST TE VOORKOMEN
Gebruik horren voor deuren en ramen en daarnaast eventueel een klamboe om onder te slapen. 
Kijk of je de bron van de overlast kunt lokaliseren. Steekmuggen leggen hun eitjes op het water. Dat kan een regenton zijn of een vijver zonder vissen die de larfjes normaal gesproken anders zouden opeten. denk ook aan met water gevulde emmers, Verstopte dakgoten, kruipruimtes waar water in staat, rioolputten enz. Bedek niet afgedekte waterbronnen of breng het in het geval van een vijver in beweging door middel van een fontein.
 
Een recente ontwikkeling waardoor het meppen van muggen tot het verleden zou behoren, is de elektronische vliegenmepper. Het is niet nodig om met de elektronische vliegenmepper te slaan, het contact tussen mug en vliegenmepper volstaat om de mug te elektrocuteren.
 
Een recente ontwikkeling is de compacte muggen en insectenvanger (muggenzuiger), die de mug vanaf iedere plek opzuigt. Hierdoor hoeven er geen muggenlijkjes of bloedvlekken meer opgeruimd te worden. Ook kan het aanbrengen van een zogenaamde muggenplug uitkomst bieden; deze wordt in het stopcontact gestoken. De muggenplug werkt soms met een bepaalde, voor mensen niet-waarneembare, geur die voor muggen onprettig is. Andere muggenpluggen werken met een ultrasoon geluid, dat voor mensen vrijwel onhoorbaar is. De werking van deze laatste pluggen wordt echter door wetenschappers betwijfeld.
 
Met een muggenlamp wordt een apparaat bedoeld dat muggen aantrekt met blauw UV-licht . Muggen komen op het licht af en worden onschadelijk gemaakt door het apparaat. Er zijn diverse soorten muggenlampen en de wijze van vernietigen hangt af van het type muggenlamp.