Elektrische vliegenmepper

Elektrische vliegenmepper

Dit is misschien wel de bekendste methode om vliegen te doden: de elektrische vliegenmepper.
Een vliegenmepper lijkt wat op een tennisracket doordat het oppervlak plat is en vele uitsparingen heeft. Vliegen kunnen echter binnen een tijdsspanne van 200 milliseconden op de vliegenmepper reageren door weg te vliegen.

Ermee slaan is in principe niet nodig. Zodra de vlieg contact heeft met het rooster wordt deze door de spanning gedood. De elektrische vliegenmepper is voorzien van een plastic steel met een verdikte onderzijde die dient als handvat en de andere zijde eindigt sterk verbreed.

Deze vliegenmeppers zijn zeer effectief en handig in gebruik. Ermee slaan is niet nodig. Bij een vlieg die bijvoorbeeld op het raam zit beweeg je het racket langzaam naar de vlieg toe en houd je deze voor het insect. Zodra deze wegvliegt wordt het racket geraakt en ben je verlost van de kwelgeest..

 

Weergegeven:
Sorteren op:

Elektrische vliegenlamp en vliegenmepper in één

Met dit nieuwe innovatieve product sla je 2 vliegen in één klap! Het apparaat kan gebruikt w..

€ 29,95 Excl. BTW: € 24,75

Elektrische vliegenmepper in verschillende kleuren

Dit is misschien wel de bekendste methode om vliegen te doden: de elektrische vliegenmepper. Deze..

€ 6,95 Excl. BTW: € 5,74

Elektrische vliegenmepper geel

Dit is misschien wel de bekendste methode om vliegen te doden: de elektrische vliegenmepper. Deze..

€ 5,95 Excl. BTW: € 4,92

Elektrische vliegenmepper grijs extra krachtig

Doodt bij contact muggen, vliegen, wespen en alle andere vliegende insecten. Veilig voor gebruik in..

€ 6,95 Excl. BTW: € 5,74

20% korting Anti-vliegen Voordeelpakket | 3x vliegenkapjes bamboe | Fruitvliegjesval | Vliegenverjager

Dit anti vliegen voordeelpakket bevat de volgende artikelen:   3x Vliegenkap bamboe ..

€ 38,85 € 31,08 Excl. BTW: € 25,69

20% Voordeelpakket - Anti Vliegen - Elektrische Vliegenmepper-Muggenstekker-Fruitvliegjesvanger-Vliegenstick

Voordeelpakket met de volgende producten: 1x Elektrische vliegenmepper grijs extra krachtig ..

€ 25,85 € 20,57 Excl. BTW: € 17,00

20% Anti-Muggen-Voordeelpakket| Electrische vliegenmepper | Muggenlamp LED met aanzuiging | 2 x Vliegenkapjes wit | Vliegenverjager voor op tafel

Dit anti vliegen voordeelpakket bevat de volgende artikelen:   1x Elektrische vliegenmepp..

€ 47,80 € 38,24 Excl. BTW: € 31,60

20% Anti-vliegen Voordeelpakket | Elektrische vliegenmepper | Vliegenlamp | 2x Vliegenkap wit| Vliegenverjager

Dit anti vliegen voordeelpakket bevat de volgende artikelen:   1x Elektrische vliegenmepp..

€ 47,80 € 38,24 Excl. BTW: € 31,60

20% Anti-vliegen Voordeelpakket | Elektrische-mepper met oplader| 2x Vliegenkap wit | Vliegenverjager

Dit anti vliegen voordeelpakket bevat de volgende artikelen:   1x Elektrische vliegenmepp..

€ 52,85 € 44,92 Excl. BTW: € 37,12


De elektrische vliegenmeppers worden gevoed door een batterij. Het gaas van het binnenwerk staat onder spanning zodra men een knopje indrukt. De spanning op het gaas, en een parallel geschakelde condensator, is circa 1000 Volt.

Het aanraken van het gaas terwijl de spanning erop staat is voor een mens slechts prikkelend en onschadelijk. Voor de consumentenmarkt is de spanning beperkt gehouden tot <2000 V en de lading van de condensator tot <45 µC ("niet onder gevaarlijke spanning staand" volgens de Warenwet). Ter vergelijking: de professionele insectenverdelgers ook wel vliegenlampen genoemd geven een spanning van 2500 tot 4000 Volt.

Last van vliegen? Dat is heel vervelend, zeker als er meerdere vliegen u het leven zuur maken. Op Vliegenvangers.nl vindt u de beste producten om vliegen te bestrijden. We verkopen meerdere verschillende soorten vliegenbestrijders, zowel voor thuisgebruik als voor vliegenbestrijding op het werk. We raden u dan ook aan om eens een kijkje bij ons te komen nemen als u meer wilt weten over de verschillende producten die wij verkopen. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld een elektrische vliegenmepper, die bijzonder effectief zijn werk doet. Deze vliegenmepper die elektrisch werkt is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar, waarmee u eenvoudig een einde maakt aan het probleem dat vliegen kunnen veroorzaken.

Wilt u een elektrische vliegenmepper kopen?

Als u eten aan het bereiden bent in de keuken dan is het belangrijk om deze vliegenvrij te houden. U bent per slot van rekening bezig met het bereiden van eten, waar u vliegen zo ver mogelijk bij vandaan wilt houden. Vliegen zijn namelijk niet alleen maar vervelend, ze kunnen ook nog eens allerhande ziektes meebrengen. Daar wilt u toch zo effectief mogelijk tegen optreden… Een elektrische vliegenmepper kopen bij ons is een goede stap. We verkopen onder andere de welbekende blauwe vliegenlamp, een vliegenvanger die met het licht vliegen aantrekt en effectief opruimt. Maar de elektrische vliegenmepper is ook een zeer effectief product.

Meer weten over onze vliegenvangers?

Neem een kijkje bij ons assortiment om te zien wat voor vliegenbestrijders wij allemaal in het assortiment hebben staan. Met een elektrische vliegenmepper slaat u een vlieg niet alleen maar, de vlieg wordt ook direct door een stroomstoot bestreden. Deze vliegenmepper die elektrisch werkt hebben wij in meerdere verschillende uitvoeringen klaarstaan. Neem gewoon even contact met ons op als u vragen heeft over een van onze producten. We verkopen de beste vliegenmeppers die er te krijgen zijn, altijd tegen scherpe prijzen. Alles om ervoor te zorgen dat u thuis of op het werk niet meer gestoord wordt door vervelende vliegen!