Wespenvanger

Wespen: een elk jaar terugkerend probleem. Meestal zo rond half juni tot laat in de zomer verschijnen de kwelgeesten.  Wespen zijn op zich nuttige dieren dus wespen bestrijden heeft alleen echt zin als je er grote hinder van ondervindt. Stop niet zelf de ingang van een wespennest dicht want dat heeft weinig zin.  De wespen zullen namelijk net zo lang knagen tot ze ergens weer een uitgang hebben gemaakt. Het kan zelf verkeerd uitwerken als ze daardoor onbedoeld binnen een gebouw terecht komen. Een wespennest laat je natuurlijk verwijderen door een plaatselijke ongediertebestrijder. Maar je kunt zelf wel een flink aantal wespen verdelgen door een wespenval of een wespenvanger te plaatsen 

 
Wespen bestrijden met een wespenvanger

Een geschikte wespenvanger is een wespenlamp met een aanzuigsysteem. Hierbij worden de wespen aangetrokken door een UV-lamp en vervolgens het apparaat ingezogen door een draaiende propeller. Er zijn echter ook wespenvangers met kleefplaten welke vaak gebruikt worden in vitrines van bijvoorbeeld ijszaken. In het apparaat zijn dan bakjes met lokvloeistof geplaatst waar de wespen door worden aangetrokken.

Weergegeven:
Sorteren op:

Vliegen en wespenvanger NCT15

  Professionele vliegenlamp - insectenlamp uitgevoerd in RVS De vliegen en wespenvanger N..

€ 165,00 Excl. BTW: € 136,36

Ecovriendelijke Wespenval - set 3 stuks

Geen last meer van agressieve wespen met deze effectieve degelijke wespenvanger wespenval. ..

€ 16,95 Excl. BTW: € 14,01

TopScore spuitbus tegen vliegende insecten

Deze spray tegen Vliegende Insecten verlost u snel en effectief van irritante vliegende insecte..

€ 7,95 Excl. BTW: € 6,57

Wespenlokvloeistof 500ml

Deze unieke en zeer attractieve wespenvloeistof kan gebruikt worden voor het lokken en vangen van al..

€ 7,95 Excl. BTW: € 6,57

Trappens Tiger 32 Vliegenvanger en wespenvanger

De Trappens TIGER 32 werkt met een aanzuigsysteem en is een revolutionair apparaat om vliegende inse..

€ 179,00 Excl. BTW: € 147,93


Wespenvanger

Je hebt het vast wel gelezen in de krant of op Internet. Wespen zullen de komende jaren nog meer gaan voorkomen dan ze de afgelopen jaren al hebben gedaan. Het is dan ook goed om een wespenvanger in huis te halen om dit bij jou in huis te voorkomen. Bij Vliegenvangers.nl vind je een groot aantal verschillende apparaten om allerlei soorten vliegend ongedierte mee uit je huis en tuin te houden. Ook met wespen weten wij wel raad. Neem een kijkje op onze overzichtelijke website om te zien welke vliegenvanger het meest geschikt is voor jou. Ook voor wespenvangers voor bedrijven en horecagelegenheden ben je bij ons aan het juiste adres.

Een wespenvanger online kopen

Wil jij een wespenvanger kopen om de wespen mee te lijf te gaan? Dan maak je een goede keuze. Je kunt er natuurlijk wel voor kiezen om met een opgerolde krant of vliegenmepper de wespen te lijf te gaan, maar daar maak je ze alleen maar boos mee. Ze vangen met een glas en een ansichtkaart is ook een methode die we je niet aanraden. Met een van onze wespenvangers heb je eigenlijk geen omkijken naar het vangen van de wespen. Onze vangers zorgen ervoor dat dit gebeurt op de best mogelijke manier.

Wil jij bij Vliegenvangersnl een wespenvanger kopen?

Als jij een wespenvanger wil kopen, dan raden wij je aan om hiervoor gewoon even een kijkje te komen nemen in het assortiment van Vliegenvangers.nl. Bij ons kun je heel eenvoudig een wespenvanger online kopen. Indien je meer wil weten over hoe een bepaalde vanger werkt, dan vind je hier uitgebreide informatie over op onze site. Maar je mag ook altijd even contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen. We staan altijd klaar om je van advies te voorzien over welke wespenvanger het meest geschikt is voor jouw huis of bedrijf.