Menu
Menu
Winkelwagen

Digitale Vleesthermometer / BBQ thermometer / Voedselthermometer - -50 tot +300 graden Celcius

Digitale Vleesthermometer / BBQ thermometer / Voedselthermometer - -50 tot +300 graden Celcius
Digitale Vleesthermometer / BBQ thermometer / Voedselthermometer - -50 tot +300 graden Celcius
Digitale Vleesthermometer / BBQ thermometer / Voedselthermometer - -50 tot +300 graden Celcius
Digitale Vleesthermometer / BBQ thermometer / Voedselthermometer - -50 tot +300 graden Celcius
Digitale Vleesthermometer / BBQ thermometer / Voedselthermometer - -50 tot +300 graden Celcius
Digitale Vleesthermometer / BBQ thermometer / Voedselthermometer - -50 tot +300 graden Celcius
Digitale Vleesthermometer / BBQ thermometer / Voedselthermometer - -50 tot +300 graden Celcius
Digitale Vleesthermometer / BBQ thermometer / Voedselthermometer - -50 tot +300 graden Celcius
Digitale Vleesthermometer / BBQ thermometer / Voedselthermometer - -50 tot +300 graden Celcius
Digitale Vleesthermometer / BBQ thermometer / Voedselthermometer - -50 tot +300 graden Celcius
Digitale Vleesthermometer / BBQ thermometer / Voedselthermometer - -50 tot +300 graden Celcius
Voor 12.00 uur besteld - dezelfde dag verzonden (indien op voorraad - voor BOL artikelen zie website BOL.com)
€ 10,88
Excl. BTW: € 8,99
  • Voorraad: Op voorraad
  • Artikelnummer: 3970002
  • SKU: 3970002

In de zomer is barbecueën heel populair, gezellig in de tuin genieten van het zonnetje en zelf je vlees bereiden. Maar niet altijd wordt het vlees goed gegaard wat risico's op voedselvergiftiging met zich mee brengt.
Maar hoe weet je nu of het vlees goed gaar is? Op kleur en tijdsduur inschatten is lastig en onnauwkeurig. Je kunt natuurlijk alles eerst doorsnijden voordat je het op je bord legt maar dat is in praktijk niet handig en toont ook niet erg fraai..

De enige makkelijk én goede manier is meten met een kerntemperatuurmeter. Deze steek je in het vlees op het dikste punt waardoor je de kerntemperatuur kunt aflezen op de digitale display.
Als het vlees de juiste temperatuur heeft is weet je dat alle aanwezige bacteriën zoals salmonella of e. coli onschadelijk zijn gemaakt.
De juiste temperatuur verschilt per vleessoort én de mate van gaardheid. Een gehaktbal bijvoorbeeld moet een kerntemperatuur hebben van 70-72 °C en een beenham weer 65°C.
Voor Kip wordt 75°C aangehouden. Op internet zijn vele lijstjes te vinden als u zoekt op "kerntemperatuur meten".

Met deze veelzijdige voedselthermometer bent u helemaal klaar om veilig te barbecueen!
Deze kwaliteits voedselthermometer meet tussen de -50 en 300 °C en is daarmee uitermate geschikt voor het meten van de kerntemperatuur van vlees, vis of gevogelte.
Maar ook kunt u de voedselthermometer gebruiken om de temperatuur van dranken of alle andere soorten vloeistoffen te meten. 

Hoe werkt het
Druk op de ON knop om de thermometer aan te zetten. Plaats deze vervolgens in het dikste gedeelte van het vlees.
Op het grote LCD display kunt u na korte tijd de temperatuur van het gerecht zien. U kunt de laatste temperatuurmeting opslaan door op de Hold knop te drukken.


Specificaties:

- LCD display met temperatuuraanduiding in graden Celcius of Fahrenheit
- Meet tussen -50 tot +300 graden Celcius
- Schakelt na 10 minuten automatisch weer uit
- Met Hold knop om de laatst gemete temperatuur te bewaren.
- Met MAX MIN knop om de laagst en hoogst gemeten temperaturen af te lezen.
- Stroombron: 1x ag13 knoopcelbatterij (inclusief)
- Totale lengte: 23,5 cm
- Lengte meestang: 14,5 cm
- Diamter handvat 2,4 cm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Waardering:
Slecht Goed